Waloryzacja
Rząd oszukał emerytów ,bo nie jest tak jak zapowiedział ,że będzie podwyżka o 7%. Proszę sprawdzić i sobie obliczyć.
To teraz się puknij się w łeb jak pójdziecie do urn wyborczych to się zastanówcie na kogo będziecie głosować.
To sobie policz dobrze bo u mnie jest w porządku
Mimo wszystko na PiS.To teraz się puknij się w łeb jak pójdziecie do urn wyborczych to się zastanówcie na kogo będziecie głosować.
Kolejny do utylizacji.Mimo wszystko na PiS.
NIGDY WIĘCEJ PiS!!!!!!!Mimo wszystko na PiS.
To oni nam zafundowali covidowy zamordyzm i mnóstwo problemów z niekontrolowanym przesiedleniem Ukraińców.
A masz rozsądną alternatywę?NIGDY WIĘCEJ PiS!!!!!!!
To oni nam zafundowali covidowy zamordyzm i mnóstwo problemów z niekontrolowanym przesiedleniem Ukraińców.
Może ta inicjatywa i ten człowiek?A masz rozsądną alternatywę?
https://www.youtube.com/watch?v=Py-yUWPGefw
Czy będzie, dla kogo i jaka ..
Jaka będzie w tym roku?
Gość pisze:
> Jaka będzie w tym roku?
Duża
> Jaka będzie w tym roku?
Duża
fILON pisze:
> To sobie policz dobrze bo u mnie jest w porządku
Emeryci ciesza sie z 13 i 14 emerytury, tylko nie wiedza i nie umieja liczyc, ze przejedli nie tylko 13 i 14 ale nawet 11 i 12, i zamiast 12 emerytur w roku otrzymali tylko 10-wladza wie jak oglupic tych co nie umieja liczyc ale tylko sie ciesza z tego co mowi i obiecuje ich wybawiciel
> To sobie policz dobrze bo u mnie jest w porządku
Emeryci ciesza sie z 13 i 14 emerytury, tylko nie wiedza i nie umieja liczyc, ze przejedli nie tylko 13 i 14 ale nawet 11 i 12, i zamiast 12 emerytur w roku otrzymali tylko 10-wladza wie jak oglupic tych co nie umieja liczyc ale tylko sie ciesza z tego co mowi i obiecuje ich wybawiciel
Ile wyniesie waloryzacja, jak sądzicie?
Gość pisze:
> Ile wyniesie waloryzacja, jak sądzicie?
5%, bo trzeba pomagać "braciom".
> Ile wyniesie waloryzacja, jak sądzicie?
5%, bo trzeba pomagać "braciom".
Coś mówili że więcej
Wróć do „Władze samorządowe i polityka lokalna”