polski market w tomaszowie

Sprawy związane z Tomaszowem Lubelskim i jego okolicami.

Postautor: gadgad » 19 sie 2026, o 09:46

jest polski market na sciegienego jak sie na laszczowke jedzie , ceny nizsze niz wszedzie no ryza papieru 8 zl . Market ten placi podatki

Postautor: Gość » 19 sie 2026, o 09:54

Społem jest nasze i my się cieszymy,ze jest i,że przetrwał.
I to jest piękne:)

Postautor: Gość » 19 sie 2026, o 09:54

Jest też na ul. 29-go. Listopada.

Postautor: Gość » 19 sie 2026, o 12:27

Musimy cos zrobic aby uruchomili flagowy Handlowiec w środku miasta pod egidą tomaszowskiego polskiego Społem.
Wyzwanie dla najlepszych!

Postautor: yrj » 20 sie 2026, o 07:27

o dzieki tu mam blizej

Postautor: Gość » 20 sie 2026, o 10:16

Tylko Społem i tylko polskie jedzenie.

Postautor: gadgad » 20 sie 2026, o 21:32

na lipowej sklep ma cieple pieczywo z wlasnej piekarni i ogolnie super

Postautor: Gość » 21 sie 2026, o 09:13

Społem jest nasze i my się cieszymy,ze jest i,że przetrwał.
I to jest piękne:)
Zamojskie jest nasze?
Przecież sklep na Ściegiennego 2 w Tomaszowie jest własnością PSS Zamość, a nie PSS Tomaszów
https://spolem-zamosc.pl/sklepy-pss

Postautor: Gość » 21 sie 2026, o 10:08

Powinnismy wspierac polskie inicjatywy .PSS Społem jest naszą szansą.Bo jest już w połowie zorganizowane i jestesmy do tych sklepów przyzwyczajeni.
Tradycja to silny i niezwykle ważny element w handlu.Daje zatrudnienie mieszkańcom i jest bardziej humanistyczne.To nie tylko ciag półek i towarów w coraz dłuzszych alejkach.towarów poustawianych na baczność.To królestwo sprzedażowych gigantów jest lepem dla zakupowiczów.Dumnie pchajacych wielki wózek by wrzucac do niego potrzebne i niepotrzebne towary.To jest pułapka" własnych wyborów" tanich produktów. bo iadomo tylko w taniznie mozna przebierać jak w ulegałkach .Potem jest jakże nowoczesny samoobsługowy punkt płatniczy.Ach, to zwyczajne marnowanie czasu w kolejce do kasy,gdzie kobiecina z przypinką" chetnie pomogę" i z przylepionych uśmiechem i stałym repertuarze "podzekowań" po treningu pracowniczym jest nieszczęsliwa i wyczerpana.
Nie lubie wielkich sklepów i mam jeszce takie prawo.
PSS powinien teraz rzucić wszystkie swoje "siły i moce" aby tworzyć i działać na zasadzie wzajemnej życzliwości i prawdzie.Towary dobrej jakości,lokalne.Bez fajerwerków marketingowych i przyklejek oraz bonusów(czy juz wszyscy wiedzą,że nie ma nic za darmo?)nawet dane lojalnościowe sa na sprzedaż:(
Piekarnia jest rewelacyjnym pomysłem ale tylko wtedy,gdy pieczywo jest z dobrej mąki bez polepszaczy i utrwalaczy.
Czego wszystkim życzę, bo jedzenie to podstawa a zdrowie ma sie jedno.

Im szybciej to zrozumiemy tym ...lepiej.

O małych rodzinnych sklepach innych branż nie wspomnę bo dodają kolorytu miastu. Obecnie są w dramatycznej sytuacji i trudno jest im pomóc.Niestety.

Postautor: Gość » 21 sie 2026, o 12:31

Tylko czasem w tych sklepach trzeba czekać aż łaskawie kasjerka podejdzie za 5 czy 10 minut . Kilka pań krząta się na sklepie a klienci czekają aż jakaś pani przyjdzie i łaskawie ich obsłuży. Czy robią łaskę że pracują? To się tyczy obu tych sklepów i na ściegiennego i na listopadowej.

Postautor: Gość » 21 sie 2026, o 16:05

Czym jest te 5 minut wobec wolności?
Ludzie taracą tyle czasu przy kompie i telefonie.W zasadzie to może być wyzwanie lub moda .Czekasz w kolejce grzecznie przegladajac fejsa albo insta.Pani za ladą lub zwykłej kasie nie ma presji czasu.
Wszyscy będą zadowoleni.

Postautor: r6jy » 21 sie 2026, o 22:47

Tylko czasem w tych sklepach trzeba czekać aż łaskawie kasjerka podejdzie za 5 czy 10 minut . Kilka pań krząta się na sklepie a klienci czekają aż jakaś pani przyjdzie i łaskawie ich obsłuży. Czy robią łaskę że pracują? To się tyczy obu tych sklepów i na ściegiennego i na listopadowej.
moze jestes glupi i nie umiesz sobie kasjerki zawolac . Popierajmy polskie , tu bzdury idiota plecie , bardzo dobre sklepy i tansze

Postautor: Gość » 21 sie 2026, o 23:15

moze jestes glupi i nie umiesz sobie kasjerki zawolac . Popierajmy polskie , tu bzdury idiota plecie , bardzo dobre sklepy i tansze
nie ubliżaj Polakom chamie ruski

Postautor: Gość » 22 sie 2026, o 09:24

PSS nasza marka.Dla zasady,sportu lub przekory powinniśmy ich wspierać.

Postautor: Gość » 22 sie 2026, o 14:36

Musimy uruchomić Handlowiec PSS Społem to super marka, o którą musimy zawalczyć.

Wróć do „Miasto, mieszkańcy, problemy...”