Podejrzenie masowego zatrucia na obozie w Tomaszowie
Podejrzenie masowego zatrucia pokarmowego w restauracji pod Tomaszowem Lubelskim. 16 osób przewieziono do szpitali. – Będziemy prowadzić postępowanie w kierunku art. 160 Kodeksu karnego dotyczącego narażenia na niebezpieczeństwo utraty życia lub ciężkiego uszczerbku na zdrowiu
W dochodzeniu przyczyn należy najpierw ustalić czy czub jeremiah tam wcześniej był i czego dotykał
Masz rację. Z tego co wiadomo, to malowany banderowiec, lubi się szwendać tu i ówdzie, razem z kozą.W dochodzeniu przyczyn należy najpierw ustalić czy czub jeremiah tam wcześniej był i czego dotykał
Francuś!!!! Załgany czubie jeremiahu o zerowej wiarygodności !!!!!Masz rację. Z tego co wiadomo, to malowany banderowiec, lubi się szwendać tu i ówdzie, razem z kozą.
Przecież w to twoje żałosne pierdzenie, z odwracaniem kota ogonem - nawet ty sam nie wierzysz. 😁😁😁
Francuś!!!
Ile tysięcy wiader pomyj, gównien, rzygowin i klątw
przyjąłeś już na swój brudny, zaśmierdły, zawszony, czubaty łeb prawacki parchu ?
Odpowiesz w końcu Koledze forowiczowi, który wczoraj o to cię pytał konfidencki szczekaczu?😁😁😁
Francuś!!!! Załgany czubie jeremiahu o zerowej wiarygodności !!!!!
Przecież w to twoje żałosne pierdzenie, z odwracaniem kota ogonem - nawet ty sam nie wierzysz. 😁😁😁
Francuś!!!
Ile tysięcy wiader pomyj, gównien, rzygowin i klątw
przyjąłeś już na swój brudny, zaśmierdły, zawszony, czubaty łeb prawacki parchu ?
Odpowiesz w końcu Koledze forowiczowi, który wczoraj o to cię pytał konfidencki szczekaczu?😁😁😁
Tyle samo co ty forumowy banderowski zwyrodnialcu WIDLARZU, tyle samo co ty. 🤣🤣🤣
Wygląda na to, że w tym nie brał udziału Franz z kozą Zośką, gdyż wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują na opiekunów, którzy im zorganizowali o 15 zajęcia na boisku. A przy udarze są podobne objawy jak przy zatruciu.
no to czuba nie było, zszedłby do piekieł po takim pobycie na słońcu, dziad
Francusiowe ble, ble. Pierdzenie o niczym dla samego napierdzenia.Tyle samo co ty forumowy banderowski zwyrodnialcu WIDLARZU, tyle samo co ty. 🤣🤣🤣
Francuś!!! Prawacki oszołomie!!!!
Jak tam twoje zęby? Zdrowe? Nie dziurawe? Wszystkie cztery? 😁😁😁
Wszystko dokładnie tak samo jak ty forumowy banderowski zwyrodnialcu WIDLARZU, wszystko dokładnie jak ty.🤣🤣🤣Francusiowe ble, ble. Pierdzenie o niczym dla samego napierdzenia.
Francuś!!! Prawacki oszołomie!!!!
Jak tam twoje zęby? Zdrowe? Nie dziurawe? Wszystkie cztery? 😁😁😁
Kolorowego nic nie bierze. Chleje wódę i popija piwem - na słońcu. Stary ubecki alkoholik. Wszystko wytrzyma. :)no to czuba nie było, zszedłby do piekieł po takim pobycie na słońcu, dziad
Zoofilu francusiu !!!! CZUBIE JEREMIAHU!!!!!!!! NACJONALISTYCZNY IDIOTO POŻYTECZNY DLA PUTINA!!!!! Prawacki oszołomie zasmradzający BREDNIAMI to forum 24 godziny na dobę, przez 365 dni w roku !!!!Kolorowego nic nie bierze. Chleje wódę i popija piwem - na słońcu. Stary ubecki alkoholik. Wszystko wytrzyma. :)
Znów tym wpisem błysnąłeś jak du.pa nudysty na plaży w Chałupach. Bystry jesteś jak woda w klozecie😁😁😁
Paszoł won z tego forum prawacki odpadzie!!!!!
I vice versa forumowy zwyrodnialcu banderowski WIDLARZU, vice versa.🤣🤣🤣Zoofilu francusiu !!!! CZUBIE JEREMIAHU!!!!!!!! NACJONALISTYCZNY IDIOTO POŻYTECZNY DLA PUTINA!!!!! Prawacki oszołomie zasmradzający BREDNIAMI to forum 24 godziny na dobę, przez 365 dni w roku !!!!
Znów tym wpisem błysnąłeś jak du.pa nudysty na plaży w Chałupach. Bystry jesteś jak woda w klozecie😁😁😁
Paszoł won z tego forum prawacki odpadzie!!!!!
Pudło francuś!!! Kompletne pudło z tym trwoim zaaasranym, kretyńskim vice versa prawacki szmaciarzu!!!!I vice versa forumowy zwyrodnialcu banderowski WIDLARZU, vice versa.🤣🤣🤣
Wszyscy widzą, że ja NIE JESTEM twoim lustrem ani twoim odbiciem parchu. Ja tu jestem od pokazywania twojego bałwaństwa i gnojenia ciebie jak się da, kiedy się da i i ile się da. Tego też nie zauważyłeś prawacki, tępy śmieciu z błotem pod deklem zamiast mózgu ???😁😁😁
Pomarzyć możesz forumowy banderowski zwyrodnialcu WIDLARZU, możesz pomarzyć. 🤣🤣🤣Pudło francuś!!! Kompletne pudło z tym trwoim zaaasranym, kretyńskim vice versa prawacki szmaciarzu!!!!
Wszyscy widzą, że ja NIE JESTEM twoim lustrem ani twoim odbiciem parchu. Ja tu jestem od pokazywania twojego bałwaństwa i gnojenia ciebie jak się da, kiedy się da i i ile się da. Tego też nie zauważyłeś prawacki, tępy śmieciu z błotem pod deklem zamiast mózgu ???😁😁😁
Francuś!!! Prawacki oszołomie zasmradzający to forum!!!!Pomarzyć możesz forumowy banderowski zwyrodnialcu WIDLARZU, możesz pomarzyć. 🤣🤣🤣
Nie dość że BRDZISZ, to jeszcze piana ze śmierdzącego ryja kapie ci na klawiaturę!!!!!
O to dokładnie mi chodziło. !!!
Szykuj się, że będzie ci jej kapać więcej.
Kapać dotąd, aż zostawisz w spokoju to forum. Wracaj więc lepiej do swojej kozy Zofijki, a mniej "komplementów" pod swoim adresem przeczytasz.
Wróć do „Miasto, mieszkańcy, problemy...”