Podejrzenie masowego zatrucia na obozie w Tomaszowie

Sprawy związane z Tomaszowem Lubelskim i jego okolicami.

Postautor: nowygosc » 5 sie 2026, o 11:18

Podejrzenie masowego zatrucia pokarmowego w restauracji pod Tomaszowem Lubelskim. 16 osób przewieziono do szpitali. – Będziemy prowadzić postępowanie w kierunku art. 160 Kodeksu karnego dotyczącego narażenia na niebezpieczeństwo utraty życia lub ciężkiego uszczerbku na zdrowiu

Postautor: Gość » 5 sie 2026, o 13:40

W dochodzeniu przyczyn należy najpierw ustalić czy czub jeremiah tam wcześniej był i czego dotykał

Postautor: Gość » 5 sie 2026, o 13:47

W dochodzeniu przyczyn należy najpierw ustalić czy czub jeremiah tam wcześniej był i czego dotykał
Masz rację. Z tego co wiadomo, to malowany banderowiec, lubi się szwendać tu i ówdzie, razem z kozą.

Postautor: Gość » 5 sie 2026, o 14:50

Masz rację. Z tego co wiadomo, to malowany banderowiec, lubi się szwendać tu i ówdzie, razem z kozą.
Francuś!!!! Załgany czubie jeremiahu o zerowej wiarygodności !!!!!
Przecież w to twoje żałosne pierdzenie, z odwracaniem kota ogonem - nawet ty sam nie wierzysz. 😁😁😁
Francuś!!!
Ile tysięcy wiader pomyj, gównien, rzygowin i klątw
przyjąłeś już na swój brudny, zaśmierdły, zawszony, czubaty łeb prawacki parchu ?

Odpowiesz w końcu Koledze forowiczowi, który wczoraj o to cię pytał konfidencki szczekaczu?😁😁😁

Postautor: Gość » 5 sie 2026, o 15:57

Francuś!!!! Załgany czubie jeremiahu o zerowej wiarygodności !!!!!
Przecież w to twoje żałosne pierdzenie, z odwracaniem kota ogonem - nawet ty sam nie wierzysz. 😁😁😁
Francuś!!!
Ile tysięcy wiader pomyj, gównien, rzygowin i klątw
przyjąłeś już na swój brudny, zaśmierdły, zawszony, czubaty łeb prawacki parchu ?

Odpowiesz w końcu Koledze forowiczowi, który wczoraj o to cię pytał konfidencki szczekaczu?😁😁😁

Tyle samo co ty forumowy banderowski zwyrodnialcu WIDLARZU, tyle samo co ty. 🤣🤣🤣

Postautor: Gość » 5 sie 2026, o 17:11

Wygląda na to, że w tym nie brał udziału Franz z kozą Zośką, gdyż wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują na opiekunów, którzy im zorganizowali o 15 zajęcia na boisku. A przy udarze są podobne objawy jak przy zatruciu.

Postautor: Gość » 5 sie 2026, o 17:32

no to czuba nie było, zszedłby do piekieł po takim pobycie na słońcu, dziad

Postautor: Gość » 5 sie 2026, o 17:43

Tyle samo co ty forumowy banderowski zwyrodnialcu WIDLARZU, tyle samo co ty. 🤣🤣🤣
Francusiowe ble, ble. Pierdzenie o niczym dla samego napierdzenia.
Francuś!!! Prawacki oszołomie!!!!
Jak tam twoje zęby? Zdrowe? Nie dziurawe? Wszystkie cztery?
😁😁😁

Postautor: Gość » 5 sie 2026, o 17:53

Francusiowe ble, ble. Pierdzenie o niczym dla samego napierdzenia.
Francuś!!! Prawacki oszołomie!!!!
Jak tam twoje zęby? Zdrowe? Nie dziurawe? Wszystkie cztery?
😁😁😁
Wszystko dokładnie tak samo jak ty forumowy banderowski zwyrodnialcu WIDLARZU, wszystko dokładnie jak ty.🤣🤣🤣

Postautor: Gość » 5 sie 2026, o 18:00

no to czuba nie było, zszedłby do piekieł po takim pobycie na słońcu, dziad
Kolorowego nic nie bierze. Chleje wódę i popija piwem - na słońcu. Stary ubecki alkoholik. Wszystko wytrzyma. :)

Postautor: Gość » 5 sie 2026, o 19:04

Kolorowego nic nie bierze. Chleje wódę i popija piwem - na słońcu. Stary ubecki alkoholik. Wszystko wytrzyma. :)
Zoofilu francusiu !!!! CZUBIE JEREMIAHU!!!!!!!! NACJONALISTYCZNY IDIOTO POŻYTECZNY DLA PUTINA!!!!! Prawacki oszołomie zasmradzający BREDNIAMI to forum 24 godziny na dobę, przez 365 dni w roku !!!!
Znów tym wpisem błysnąłeś jak du.pa nudysty na plaży w Chałupach. Bystry jesteś jak woda w klozecie😁😁😁

Paszoł won z tego forum prawacki odpadzie!!!!!

Postautor: Gość » 5 sie 2026, o 20:25

Zoofilu francusiu !!!! CZUBIE JEREMIAHU!!!!!!!! NACJONALISTYCZNY IDIOTO POŻYTECZNY DLA PUTINA!!!!! Prawacki oszołomie zasmradzający BREDNIAMI to forum 24 godziny na dobę, przez 365 dni w roku !!!!
Znów tym wpisem błysnąłeś jak du.pa nudysty na plaży w Chałupach. Bystry jesteś jak woda w klozecie😁😁😁

Paszoł won z tego forum prawacki odpadzie!!!!!
I vice versa forumowy zwyrodnialcu banderowski WIDLARZU, vice versa.🤣🤣🤣

Postautor: Gość » 6 sie 2026, o 13:39

I vice versa forumowy zwyrodnialcu banderowski WIDLARZU, vice versa.🤣🤣🤣
Pudło francuś!!! Kompletne pudło z tym trwoim zaaasranym, kretyńskim vice versa prawacki szmaciarzu!!!!
Wszyscy widzą, że ja NIE JESTEM twoim lustrem ani twoim odbiciem parchu. Ja tu jestem od pokazywania twojego bałwaństwa i gnojenia ciebie jak się da, kiedy się da i i ile się da. Tego też nie zauważyłeś prawacki, tępy śmieciu z błotem pod deklem zamiast mózgu ???😁😁😁

Postautor: Gość » 6 sie 2026, o 13:42

Pudło francuś!!! Kompletne pudło z tym trwoim zaaasranym, kretyńskim vice versa prawacki szmaciarzu!!!!
Wszyscy widzą, że ja NIE JESTEM twoim lustrem ani twoim odbiciem parchu. Ja tu jestem od pokazywania twojego bałwaństwa i gnojenia ciebie jak się da, kiedy się da i i ile się da. Tego też nie zauważyłeś prawacki, tępy śmieciu z błotem pod deklem zamiast mózgu ???😁😁😁
Pomarzyć możesz forumowy banderowski zwyrodnialcu WIDLARZU, możesz pomarzyć. 🤣🤣🤣

Postautor: Gość » 6 sie 2026, o 15:52

Pomarzyć możesz forumowy banderowski zwyrodnialcu WIDLARZU, możesz pomarzyć. 🤣🤣🤣
Francuś!!! Prawacki oszołomie zasmradzający to forum!!!!
Nie dość że BRDZISZ, to jeszcze piana ze śmierdzącego ryja kapie ci na klawiaturę!!!!!
O to dokładnie mi chodziło. !!!
Szykuj się, że będzie ci jej kapać więcej.
Kapać dotąd, aż zostawisz w spokoju to forum. Wracaj więc lepiej do swojej kozy Zofijki, a mniej "komplementów" pod swoim adresem przeczytasz.

Wróć do „Miasto, mieszkańcy, problemy...”