Wystrzały za SVZ w lesie

Sprawy związane z Tomaszowem Lubelskim i jego okolicami.

Postautor: Gość » 19 maja 2026, o 20:54

Co się dzieje w lesie za SVZ? Całe popołudnie słychać wystrzały! Zabawy małolatów petardami? Polowanie?

Postautor: Zoo » 21 maja 2026, o 16:42

Po okolicy jeździ dość rosły mężczyzna na motorze wraz z grupą chłopaków na rowerach i skuterach. Powodują dużo hałasu, a dodatkowo odpalają petardy, które straszą zwierzęta, szczególnie psy!!!

Postautor: Gość » 21 maja 2026, o 19:23

Po okolicy jeździ dość rosły mężczyzna na motorze wraz z grupą chłopaków na rowerach i skuterach. Powodują dużo hałasu, a dodatkowo odpalają petardy, które straszą zwierzęta, szczególnie psy!!!
Ten dosc rosly mezczyzna potrafi po kilkanascie razy jezdzic jedna ulica wracajac druga i tak w kolko od przedpołudnia do nawet 23godz. w czerwonym kasku w ksztalcie,,irokeza'' Ludzie maja juz dosc słuchania ,,strzelania glosnym tlumikiem '' i jego ciaglej jazdy

Postautor: Gość » 21 maja 2026, o 19:27

Tak! Mężczyzna na niebieskim ścigaczu w pomarańczowym kasku, który strzela z wydechu i banda dzieciaków w około rzucająca petardami. Powinna się tym zająć Policja. Co dorosły mężczyzna robi z grupą dzieci w lesie? Petardy? Mogą stracić palce, dłonie! Brak odpowiedzialności. Bandują się w lesie za SVZ wieczorami, robią dużo chałasu i uciekają na Kolonie Łaszczówka.

Postautor: Gość » 21 maja 2026, o 20:20

Ciągle przesiadują na ul. Sosnowe zacisze - Łaszczówka Kolonia za SVZ. Gość jeździ na ścigaczu a z nim chłopcy na skuterach quadzie i rowerach. te petardy i strzelanie z wydechu quada i ścigacza... Można popaść w paranoje ciągle strzelają głośno. Na tym dużym quadzie to jakiś młody chłopak jeździ.

Postautor: Gość » 21 maja 2026, o 20:32

Ciągle przesiadują na ul. Sosnowe zacisze - Łaszczówka Kolonia za SVZ. Gość jeździ na ścigaczu a z nim chłopcy na skuterach quadzie i rowerach. te petardy i strzelanie z wydechu quada i ścigacza... Można popaść w paranoje ciągle strzelają głośno. Na tym dużym quadzie to jakiś młody chłopak jeździ.
Forumowy na quadzie jadzie. 🤣

Postautor: Gość » 21 maja 2026, o 20:47

Forumowy na quadzie jadzie. 🤣
Raczej na hulajnodze. 🤣🤣🤣

Postautor: Gość » 21 maja 2026, o 20:50

Raczej na hulajnodze. 🤣🤣🤣
Jak forumowy, to na kozie zapier.ala. 🤣🤣🤣

Postautor: Gość » 21 maja 2026, o 20:58

Jak forumowy, to na kozie zapier.ala. 🤣🤣🤣
Jedzie forumowy na kozie, z ogonem kozim w zębach i z opuszczonymi portkami do kolan.🤣🤣🤣

Postautor: Gość » 21 maja 2026, o 21:40

Jedzie forumowy na kozie, z ogonem kozim w zębach i z opuszczonymi portkami do kolan.🤣🤣🤣
I jeszcze popierduje kolorowy, bo jakieś odgłosy podobno słychać.

Postautor: Gość » 21 maja 2026, o 21:48

Operuje ul K.Zygmunta jednokierunkowa,jedzie do konca,wraca Kopernika,ponoc skreca na Listopadowa i tak na okraglo umilajac zycie mieszkancom,ktorzy nie moga otworzyc okien,balkonow,uspic dzieci,czy obejrzec telewizji a trwa to juz bardzo dłłługo i raczej nie jest to normalne

Postautor: Gość » 21 maja 2026, o 22:42

To jest ten dzban co tu pisze czerwonymi literkami?

Postautor: Zoi » 21 maja 2026, o 22:46

Rozrywka rozrywką, ale jeśli mieszkańcy nie mogą normalnie odpocząć przez ciągłe strzelanie z wydechów i hałas, to już przestaje być zabawne. Trochę szacunku dla innych i dla zwierząt!!!!

Postautor: Gość » 22 maja 2026, o 04:50

Już się uruchomiłem!!!!!!!
Jestem lewackim  bezmózgiem    czubem  forumowym!!! Oszołomem zasmradzającym  to forum 24 godziny na dobę, przez 365 dni w roku !!!! I  znowu zaczynam swój bełkot!!!!
I dalej bredzę  jak Azja Tuhaj-bejowicz nawleczony na pal przez wachmistrza Luśnię.!!! A bredzę tak i będę bredził , bo dalej ćpam , a prochy wódą zapijam !!! To widać i słychać i czuć na odległość!!!! Ten mój  smród idzie za mną nawet kablem internetowym!!!!! Powtarzam!!!! Nie wiemy jak to robię, ale ten smród idzie za mną  kablem internetowym!!!!!!!

Nie przestanę ćpać i chlać. Nie będzie żadnego odmulania się. Detoksu  też nie  zaserwuje.  Nic nie   napisze  sensownego , POSTANOWIŁEM  TO FORUM  ZASMRADZAĆ, BO JESTEM ŚCIERWEM LUDZKIM I JEST MI Z TYM DOBRZE!!!!!!
Wiem, że teksty są powielane. Ale jestem takim debilem, że nie potrafię nic więcej wymyślić

Postautor: Gość » 22 maja 2026, o 06:15

LTM 44M3 ścigacz niebieski ciemny kask pomarańczowy. Ciągle się kręci pod domami w około i strzela z wydechu.

Wróć do „Miasto, mieszkańcy, problemy...”