Wystrzały za SVZ w lesie
Co się dzieje w lesie za SVZ? Całe popołudnie słychać wystrzały! Zabawy małolatów petardami? Polowanie?
Po okolicy jeździ dość rosły mężczyzna na motorze wraz z grupą chłopaków na rowerach i skuterach. Powodują dużo hałasu, a dodatkowo odpalają petardy, które straszą zwierzęta, szczególnie psy!!!
Ten dosc rosly mezczyzna potrafi po kilkanascie razy jezdzic jedna ulica wracajac druga i tak w kolko od przedpołudnia do nawet 23godz. w czerwonym kasku w ksztalcie,,irokeza'' Ludzie maja juz dosc słuchania ,,strzelania glosnym tlumikiem '' i jego ciaglej jazdyPo okolicy jeździ dość rosły mężczyzna na motorze wraz z grupą chłopaków na rowerach i skuterach. Powodują dużo hałasu, a dodatkowo odpalają petardy, które straszą zwierzęta, szczególnie psy!!!
Tak! Mężczyzna na niebieskim ścigaczu w pomarańczowym kasku, który strzela z wydechu i banda dzieciaków w około rzucająca petardami. Powinna się tym zająć Policja. Co dorosły mężczyzna robi z grupą dzieci w lesie? Petardy? Mogą stracić palce, dłonie! Brak odpowiedzialności. Bandują się w lesie za SVZ wieczorami, robią dużo chałasu i uciekają na Kolonie Łaszczówka.
Ciągle przesiadują na ul. Sosnowe zacisze - Łaszczówka Kolonia za SVZ. Gość jeździ na ścigaczu a z nim chłopcy na skuterach quadzie i rowerach. te petardy i strzelanie z wydechu quada i ścigacza... Można popaść w paranoje ciągle strzelają głośno. Na tym dużym quadzie to jakiś młody chłopak jeździ.
Forumowy na quadzie jadzie. 🤣Ciągle przesiadują na ul. Sosnowe zacisze - Łaszczówka Kolonia za SVZ. Gość jeździ na ścigaczu a z nim chłopcy na skuterach quadzie i rowerach. te petardy i strzelanie z wydechu quada i ścigacza... Można popaść w paranoje ciągle strzelają głośno. Na tym dużym quadzie to jakiś młody chłopak jeździ.
Raczej na hulajnodze. 🤣🤣🤣Forumowy na quadzie jadzie. 🤣
Jak forumowy, to na kozie zapier.ala. 🤣🤣🤣Raczej na hulajnodze. 🤣🤣🤣
Jedzie forumowy na kozie, z ogonem kozim w zębach i z opuszczonymi portkami do kolan.🤣🤣🤣Jak forumowy, to na kozie zapier.ala. 🤣🤣🤣
I jeszcze popierduje kolorowy, bo jakieś odgłosy podobno słychać.Jedzie forumowy na kozie, z ogonem kozim w zębach i z opuszczonymi portkami do kolan.🤣🤣🤣
Operuje ul K.Zygmunta jednokierunkowa,jedzie do konca,wraca Kopernika,ponoc skreca na Listopadowa i tak na okraglo umilajac zycie mieszkancom,ktorzy nie moga otworzyc okien,balkonow,uspic dzieci,czy obejrzec telewizji a trwa to juz bardzo dłłługo i raczej nie jest to normalneI jeszcze popierduje kolorowy, bo jakieś odgłosy podobno słychać.
To jest ten dzban co tu pisze czerwonymi literkami?I jeszcze popierduje kolorowy, bo jakieś odgłosy podobno słychać.
Rozrywka rozrywką, ale jeśli mieszkańcy nie mogą normalnie odpocząć przez ciągłe strzelanie z wydechów i hałas, to już przestaje być zabawne. Trochę szacunku dla innych i dla zwierząt!!!!
Już się uruchomiłem!!!!!!!
Jestem lewackim bezmózgiem czubem forumowym!!! Oszołomem zasmradzającym to forum 24 godziny na dobę, przez 365 dni w roku !!!! I znowu zaczynam swój bełkot!!!!
I dalej bredzę jak Azja Tuhaj-bejowicz nawleczony na pal przez wachmistrza Luśnię.!!! A bredzę tak i będę bredził , bo dalej ćpam , a prochy wódą zapijam !!! To widać i słychać i czuć na odległość!!!! Ten mój smród idzie za mną nawet kablem internetowym!!!!! Powtarzam!!!! Nie wiemy jak to robię, ale ten smród idzie za mną kablem internetowym!!!!!!!
Nie przestanę ćpać i chlać. Nie będzie żadnego odmulania się. Detoksu też nie zaserwuje. Nic nie napisze sensownego , POSTANOWIŁEM TO FORUM ZASMRADZAĆ, BO JESTEM ŚCIERWEM LUDZKIM I JEST MI Z TYM DOBRZE!!!!!!
Wiem, że teksty są powielane. Ale jestem takim debilem, że nie potrafię nic więcej wymyślić
Jestem lewackim bezmózgiem czubem forumowym!!! Oszołomem zasmradzającym to forum 24 godziny na dobę, przez 365 dni w roku !!!! I znowu zaczynam swój bełkot!!!!
I dalej bredzę jak Azja Tuhaj-bejowicz nawleczony na pal przez wachmistrza Luśnię.!!! A bredzę tak i będę bredził , bo dalej ćpam , a prochy wódą zapijam !!! To widać i słychać i czuć na odległość!!!! Ten mój smród idzie za mną nawet kablem internetowym!!!!! Powtarzam!!!! Nie wiemy jak to robię, ale ten smród idzie za mną kablem internetowym!!!!!!!
Nie przestanę ćpać i chlać. Nie będzie żadnego odmulania się. Detoksu też nie zaserwuje. Nic nie napisze sensownego , POSTANOWIŁEM TO FORUM ZASMRADZAĆ, BO JESTEM ŚCIERWEM LUDZKIM I JEST MI Z TYM DOBRZE!!!!!!
Wiem, że teksty są powielane. Ale jestem takim debilem, że nie potrafię nic więcej wymyślić
LTM 44M3 ścigacz niebieski ciemny kask pomarańczowy. Ciągle się kręci pod domami w około i strzela z wydechu.
Wróć do „Miasto, mieszkańcy, problemy...”