OLAĆ STACJĘ PALIW W TOMASZOWIE !!!
OLAĆ TOMASZOWSKICH CPENIARZY TANKUJEMY NA ORLENIE NA SABAUDI !!!!!!
A tam jest taniej? Jest 98?OLAĆ TOMASZOWSKICH CPENIARZY TANKUJEMY NA ORLENIE NA SABAUDI !!!!!!
Tankuje na Sabaudi, aby nie dawać zarabiać stacjom paliw w Tomaszowie. Dość tego monopolu.A tam jest taniej? Jest 98?
To dobry pomysł, ale jak nie będzie taniej, to co za różnica, kto cię orżnie? 😂Tankuje na Sabaudi, aby nie dawać zarabiać stacjom paliw w Tomaszowie. Dość tego monopolu.
Od jakiegoś czasu tankuje już na Sabaudi.👍👍👍👍
👍👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏OLAĆ TOMASZOWSKICH CPENIARZY TANKUJEMY NA ORLENIE NA SABAUDI !!!!!!
Przyłączam się!!!OLAĆ TOMASZOWSKICH CPENIARZY TANKUJEMY NA ORLENIE NA SABAUDI !!!!!!
toż to stacje polaków!!!!! prawdziwych katolików i patriotów!!!!!! mam kupować od niemca ??????????????
może jakiś czub pisowsko-konfowy da wykład bym zrozumiał i wiedział jak RZYĆ. Albo posłucham co ambonowy radzi, sukienkowi wszystko wiedzą jak mam postępować
na razie pustka we łbie
może jakiś czub pisowsko-konfowy da wykład bym zrozumiał i wiedział jak RZYĆ. Albo posłucham co ambonowy radzi, sukienkowi wszystko wiedzą jak mam postępować
na razie pustka we łbie
Dowieźli już Wam obiecane paliwo PO 5.19 zł. za litr ??? Donałt .
Chyba po 7,19.Dowieźli już Wam obiecane paliwo PO 5.19 zł. za litr ??? Donałt .
Padalce z Tomaszowa benzynę sprzedają po7.11. Pół godziny temu tankowałem w Zamościu po 5.99. Zloodxije taszowskie i tyle w temacie!!!!
w carrefour. Czyli kupować od francuza. A co na to czuby pisowsko- konfederackie? Czy lać od prawdziwego polaka i katolika czy francuskie- zagraniczne?
zaraz się wypowie czub jeremiah i da wskazówki jak RZYĆ. Czuba warto posłuchać w czasie wolnym jako rozrywkę
zaraz się wypowie czub jeremiah i da wskazówki jak RZYĆ. Czuba warto posłuchać w czasie wolnym jako rozrywkę
Za Pisu gdy ropa na giełdzie za baryłkę kosztowała ponad 120 $ a dolar 4.20zł , na stacjach ON był po 7zł za litr to rudy darł ryja że gdyby on rządził to paliwo było by PO 5.19zł. za litr !!!!!!!!
Dziś ropa na giełdzie kosztuje 85$ za baryłkę , dolar jest po 3.60zł. a paliwo na stacji PO 7.17 to ryja nie drze !!! Co , łyso Wam Zakute Łby z PełO i KałO ??? Hey - Brygada , uśmiechnijcie się !!!
Dziś ropa na giełdzie kosztuje 85$ za baryłkę , dolar jest po 3.60zł. a paliwo na stacji PO 7.17 to ryja nie drze !!! Co , łyso Wam Zakute Łby z PełO i KałO ??? Hey - Brygada , uśmiechnijcie się !!!
Tak wygląda żałosny skowyt biednego zoofila formowego, KTÓREMU TU PONOĆ DZIEJE SIE KRZYWDA, bo przestał być niepodzielnym panem tego forum.toż to stacje polaków!!!!! prawdziwych katolików i patriotów!!!!!! mam kupować od niemca ??????????????
na razie pustka we łbie
Forumowy!!! Miód lejesz na moje serce, bo o to dokładnie mi chodziło!!!!
Forumowy!!! Zetrzyj pianę z ryja i klawiatury, zostaw kompa i daj innym odpocząć od siebie lewacki śmieciu🤣🤣🤣
Wczoraj w Tomaszowie paliwo PB95 było po 6.39zł. Po ile jest dziś , może PO 5.19 zł. / litr ?!
Wróć do „Miasto, mieszkańcy, problemy...”