Zaginął kocurek
W sobotę 28 .02. Na placu przy ul.Rzemieslniczej zaginął kotek czarno- biały. Mimo szybkiej reakcji nie udaje się go odszukać. Przeszukuję codziennie okolice Ul.SCIEGIENNEGO-ROLNICZEJ-RZEMIESLNICZEJ z nadzieją, że wciąż gdzieś jest.Proszę!! jeśli ktoś widział lub zobaczy o zaopiekowanie i informację tutaj . Bardzo tęsknię i martwię się o niego.
Podpinam.Cos? Ktoś?
Tak wygląda żałosny skowyt biednego zoofila francusia, KTÓREMU PONOĆ KOTEK ZAGINĄŁPodpinam.Cos? Ktoś?
Francuś!!! Miód lejesz na moje serce, bo o to dokładnie mi chodziło!!!!
Francuś!!! Zetrzyj pianę z ryja i klawiatury, zostaw kompa i daj innym odpocząć od siebie prawacki śmieciu😁😁😁
Proszę o zastanowienie się co się pisze. Zwróciłem się o pomoc i tego oczekuję. Będę niezmiernie wdzięczny za każdą informację, sam z rodziną prowadzę poszukiwania, nie czekam na gotowe.Nie wiem do kogo jest skierowane to,,kolorowe pismo,, i wyzwiska. Jeżeli do mnie to zawiodę tą osobę.Jestem empatyczny zarówno do ludzi, co i do zwierząt.
Z zastanowiem się tego człowieka będzie problem. On po prostu nie myśli. Wystarczy przeczytać kilka wpisów z pokolorowaną czcionką. A jeśli spotkam tego kotka, na pewno poinformuję i zaopiekuję się nim.Proszę o zastanowienie się co się pisze. Zwróciłem się o pomoc i tego oczekuję. Będę niezmiernie wdzięczny za każdą informację, sam z rodziną prowadzę poszukiwania, nie czekam na gotowe.Nie wiem do kogo jest skierowane to,,kolorowe pismo,, i wyzwiska. Jeżeli do mnie to zawiodę tą osobę.Jestem empatyczny zarówno do ludzi, co i do zwierząt.
Francuś!!! Bydlaku!!! Ruski pachołku.Z zastanowiem się tego człowieka będzie problem. On po prostu nie myśli. Wystarczy przeczytać kilka wpisów z pokolorowaną czcionką. A jeśli spotkam tego kotka, na pewno poinformuję i zaopiekuję się nim.
We wpisie z godz. 14: 04 podszyłeś się pode mnie, by za każdą cenę naaasrać na mnie i poniżyć mnie w oczach innych forowiczów.
Raczej słabo ci to wyszło, bo właśnie inni Forowicze czytają ten wpis i dowiadują się prawdy.
Dla ciebie nie ma na tym forum tematu, w który nie wsadziłbyś swego parszywego ryja, nie ma dyskusji, której byś nie zniszczył i nie ma niegodziwości, której byś nie popełnił. Paszoł won z tego forum prawacki ch..ju. Daj wreszcie innym odpocząć od siebie
Czytasz czasem co piszesz zboczeńcu?Francuś!!! Bydlaku!!! Ruski pachołku.
We wpisie z godz. 14: 04 podszyłeś się pode mnie, by za każdą cenę naaasrać na mnie i poniżyć mnie w oczach innych forowiczów.
Raczej słabo ci to wyszło, bo właśnie inni Forowicze czytają ten wpis i dowiadują się prawdy.
Dla ciebie nie ma na tym forum tematu, w który nie wsadziłbyś swego parszywego ryja, nie ma dyskusji, której byś nie zniszczył i nie ma niegodziwości, której byś nie popełnił. Paszoł won z tego forum prawacki ch..ju. Daj wreszcie innym odpocząć od siebie
Francuś!!! Parszywy prawaku!!!!Czytasz czasem co piszesz zboczeńcu?
Trafiłem i zabolało?
Zetrzyj pianę z ryja i klawiatury i odejdź od kompa. Daj innym od siebie odpocząć prawacki śmieciu, bo inaczej będą następne podobne poczęstunki. Ze specjalnymi dedykacjami dla ciebie cuchnąca łachudro
Ty zboczeńcu. Nawet w takim temacie, czyli w czyimś nieszczęściu musisz wklejać swoje zboczone posty. Zbydlęcenie twoje, nie zna granic, ani umiaru.Francuś!!! Parszywy prawaku!!!!
Trafiłem i zabolało?
Zetrzyj pianę z ryja i klawiatury i odejdź od kompa. Daj innym od siebie odpocząć prawacki śmieciu, bo inaczej będą następne podobne poczęstunki. Ze specjalnymi dedykacjami dla ciebie cuchnąca łachudro
Masz ogromne kłopoty z orientacją. Temat dotyczy zaginionego kotka, a nie twoich problemów z psychiką.Francuś!!! Parszywy prawaku!!!!
Trafiłem i zabolało?
Tupetu na pewno Ci nie brakuje, ale to twoja "buźka" jest chyba w każdym temacie i twoje urojenia niszczą każdy temat. Masz coś do powiedzenia na temat zaginionego kocurka? Jeśli nie masz, to znikaj stąd. A sio!Francuś!!! Bydlaku!!! Ruski pachołku.
Bardzo proszę nie przejmować się tym nędznym forum i psycholem, który bez kontroli moderacji doprowadził do tego, że nie da się z niego normalnie korzystać.W sobotę 28 .02. Na placu przy ul.Rzemieslniczej zaginął kotek czarno- biały. Mimo szybkiej reakcji nie udaje się go odszukać. Przeszukuję codziennie okolice Ul.SCIEGIENNEGO-ROLNICZEJ-RZEMIESLNICZEJ z nadzieją, że wciąż gdzieś jest.Proszę!! jeśli ktoś widział lub zobaczy o zaopiekowanie i informację tutaj . Bardzo tęsknię i martwię się o niego.
W sprawie kocurka proszę poprosić kogoś młodego/obeznanego z Facebookiem o zamieszczenie ogłoszenia na Spotted: Tomaszów Lubelski.
Trzymam kciuki i proszę nie ustawać w poszukiwaniach. Trudno jest samemu znaleźć kota, ale często udaje się poprzez ogłoszenia.
Dziękuję.Jestem niezmiernie wdzięczny .Z zastanowiem się tego człowieka będzie problem. On po prostu nie myśli. Wystarczy przeczytać kilka wpisów z pokolorowaną czcionką. A jeśli spotkam tego kotka, na pewno poinformuję i zaopiekuję się nim.
Francuś!!! Bydlaku!!! Ruski pachołku.Bardzo proszę nie przejmować się tym nędznym forum i psycholem, który bez kontroli moderacji doprowadził do tego, że nie da się z niego normalnie korzystać.
W sprawie kocurka proszę poprosić kogoś młodego/obeznanego z Facebookiem o zamieszczenie ogłoszenia na Spotted: Tomaszów Lubelski.
Trzymam kciuki i proszę nie ustawać w poszukiwaniach. Trudno jest samemu znaleźć kota, ale często udaje się poprzez ogłoszenia.
We wpisie z wczoraj, z godz. 14: 04 podszyłeś się pode mnie, by za każdą cenę naaasrać na mnie i poniżyć mnie w oczach innych forowiczów.
Debilu malowany, przecież sam wypisywałeś tutaj, że tylko ty piszesz pogrubionymi i kolorowymi literami. Myślisz idioto, że ktoś by chciał naśladować takiego debila jakim jesteś ty. Człowiek ma problemu i prosi o pomoc, a ty chju wklejasz te zboczone malowane teksty i jeszcze perfidnie łżesz. Weź zapisz się na jakąś terapię.Francuś!!! Bydlaku!!! Ruski pachołku.
We wpisie z wczoraj, z godz. 14: 04 podszyłeś się pode mnie, by za każdą cenę naaasrać na mnie i poniżyć mnie w oczach innych forowiczów.
Wróć do „Miasto, mieszkańcy, problemy...”