Jest, w końcu się udało. Jest piękna POLSKA konkurencja dla tych złodziei z zagranicznym kapitałem. Jest DINO w Tomaszowie, a będą jeszcze dwa sklepy Dino.
KTO JEST POLAKIEM TEN ROBI ZAKUPY W DINO!!!
DINO
Ty widział Dino.Jest, w końcu się udało. Jest piękna POLSKA konkurencja dla tych złodziei z zagranicznym kapitałem. Jest DINO w Tomaszowie, a będą jeszcze dwa sklepy Dino.
sklep na ,,koncu miasta,, kto tam dojdzie po zakupy,tylko ci co sa zmotoryzowani i z pobliskiego osiedla ,reszta nie zmieni preferencji,a tam zadna rewelacja cenowa ,a ludziom w dzisiejszej dobie o to chodzi a szczgolnie emerytom ,z centrum pobiegna 2km do Dino gdy maja obok sklepy tak samo zaopatrzone-pozyjemy ,zobaczymyJest, w końcu się udało. Jest piękna POLSKA konkurencja dla tych złodziei z zagranicznym kapitałem. Jest DINO w Tomaszowie, a będą jeszcze dwa sklepy Dino.
Co ty pleciesz. Biedra na Zamojskiej i Inter na Lwiwskiej, też są na końcu miasta. A jakoś ludzi tam nie brakuje. Tu chodzi i solidarność społeczną. Polski sklep, Polak kupuje.sklep na ,,koncu miasta,, kto tam dojdzie po zakupy,tylko ci co sa zmotoryzowani i z pobliskiego osiedla ,reszta nie zmieni preferencji,a tam zadna rewelacja cenowa ,a ludziom w dzisiejszej dobie o to chodzi a szczgolnie emerytom ,z centrum pobiegna 2km do Dino gdy maja obok sklepy tak samo zaopatrzone-pozyjemy ,zobaczymy
Ja trzymam sie z PSSem tomaszowskim.Tanio nie jest ale...trzymają poziom wartościowych dostawców.Mięso i wedliny z lokalnych masarni jest dużym plusem.Pieczywo w normie(ale jakby wrócili do tych starych receptur bez polepszaczy i dobrej sprawdzonej mąki i bez palnowego tłuszczu oraz glikozowofruktozowego to wygraliby na całej linii)warzywa i owoce są rożne ale...to mozna zmienić.
Liczy sie tradycja,uczciwośc i solidarność:) o życzliwości nie wspomnę.
i tego wszystkim życzę z serca.
Małe miasto-małe sklepy!
Małe miasto-małe sklepy!
Ja trzymam sie z PSSem tomaszowskim.Tanio nie jest ale...trzymają poziom wartościowych dostawców.Mięso i wedliny z lokalnych masarni jest dużym plusem.Pieczywo w normie(ale jakby wrócili do tych starych receptur bez polepszaczy i dobrej sprawdzonej mąki i bez palnowego tłuszczu oraz glikozowofruktozowego to wygraliby na całej linii)warzywa i owoce są rożne ale...to mozna zmienić.
Małe miasto-małe sklepy!
Małe miasto, tylko POLSKIE sklepy.
To prawda.NIE dla złodziei z zagranicznym kapitałem,tylko polskie.I tak trzymać .Ty widział Dino.
Jak tam robić zakupy skoro wali tam szambem z oczyszczalni lub PO sąsiedzku od wiesia ?
Byłem w Dino w Łaszczowie i Józefowie, bo pomyślałem, że ten łaszczowski może jakiś biedny. A jednak drugi był taki sam jak pierwszy. Może w dużych miastach asortyment jest lepszy, ale generalnie te dwa sklepy to cienizna, niestety. Jeśli ktoś oczekuje czegoś więcej niż codzienne parówki i chipsy do wyboru, to musi udać się do Biedry, Lidla albo Stokrotki.
Chleb pod nazwą od Krzysia do bani - jak glina. Nie polecam
Właśnie wręcz przeciwnie. Chleb jest mega. Taki jak za dawnych lat, bardzo smaczny.Chleb pod nazwą od Krzysia do bani - jak glina. Nie polecam
Masło leży na półce, chcesz bierzesz ile chcesz, żadnych głupich limitów na kartę, i gdzie w okolicy powstało Dino w innych sklepach masło zaczęło się pojawiać w niższych cenach. Dymają nas jak chcą. Polecam sprawdzić ceny nabiału, serki, jogurty, twarożki, 20 % taniej, jest duża różnica na wielu produktach, które występują w każdym dyskoncie.
Te loterie i zdrapki mnie wkurzają,Ludzie w sklepie robią wam kipisz mózgowy.I koniecznie zeskanuj kartę,podaj tel.....chcesz naklejkę?
Rewelka.
Rewelka.
Rada.
Zawsze czytajcie etykiety w każdym sklepie.
Nie ma za co:)
Zawsze czytajcie etykiety w każdym sklepie.
Nie ma za co:)
Podobno w sklepach DINO otwierają galerię ze zdjęciami osób przez sieć nieobsługiwanych. Pierwszym zdjęciem ma być zdjęcie kolorowego forumowego z jego kozą. Ot, taki miły tomaszowski akcent. 😁
Wróć do „Miasto, mieszkańcy, problemy...”