Korki

Sprawy związane z Tomaszowem Lubelskim i jego okolicami.

Postautor: Gość » 9 lip 2024, o 23:06

Mam pytanie, czy odrywacie korki z butelek? Bo ja np tak.

Postautor: Gość » 9 lip 2024, o 23:26

Ja odrywam lub odcinam ! Niech się gubią w imię EkoSreko unijnym terrorystom !!! Już te debile z Brukseli prostowali nam Banany i Ślimaki nazywali Rybami ! Specjalnie odrywam te nakrętki i wypier . dalam w BIO odpady ! Dla POtomnych !!!

Postautor: Gość » 9 lip 2024, o 23:31

Ja odrywam lub odcinam ! Niech się gubią w imię EkoSreko unijnym terrorystom !!! Już te debile z Brukseli prostowali nam Banany i Ślimaki nazywali Rybami ! Specjalnie odrywam te nakrętki i wypier . dalam w BIO odpady ! Dla POtomnych !!!
👏👏👏👍👍👍👍👍

Postautor: Trw » 10 lip 2024, o 01:46

Jakie korki? W Tomaszowie korki? Wolne żarty. Na tym zadupiu i w oazie ciemnoty korki nie występują. Po 17. mieścina się wyludnia. Idą odkrywać nakrętki z butelek. Ciemnota, która nawet nie potrafi poprawnie nazwać nakrętki i myli ją z korkiem.
„Ty widział korek, chyba tak o.”

Postautor: Gość » 10 lip 2024, o 06:40

Ja też odrywm czy odcinam korki z butelek. Jakiś debil wymyślił ten przepis z zamocowanymi na stałe korkami.

Postautor: Gość » 10 lip 2024, o 10:22

kore oporu hehheehhhhee

Postautor: Gość » 10 lip 2024, o 10:26

starym pierdołom w mózgu sie lasuje

Postautor: Gość » 10 lip 2024, o 10:31

starym pierdołom w mózgu sie lasuje
Brawo Ty. Dobra ocena czuba francusia, siedzi w pampersie i durnoty klepie.

Mam pytanie, czy odrywacie korki z butelek? Bo ja np tak.
Po co? wyskakuje przecież sam. No, ale co się dziwić francuś nigdy nie pił szampana co najwyżej denaturę z kubka aluminiowego.

Postautor: Gość » 10 lip 2024, o 13:59

Brawo Ty. Dobra ocena czuba francusia, siedzi w pampersie i durnoty klepie.
Pisałem to forumowy również o tobie. Jesteś je. b. nięty jak mało kto.

Postautor: Gość » 11 lip 2024, o 11:56

Super to zrobili z tymi nakrętkami 💪💪no ale polaczkowi to oczywiście nic się nie podoba 😂😂😂😂 a co będę odrywał, wyrzucał i zaśmiecał najlepiej do lasu taka natura Polaka 😬😬

Postautor: Gość » 11 lip 2024, o 12:36

Super to zrobili z tymi nakrętkami 💪💪no ale polaczkowi to oczywiście nic się nie podoba 😂😂😂😂 a co będę odrywał, wyrzucał i zaśmiecał najlepiej do lasu taka natura Polaka 😬😬
Każdy sądzi według siebie forumowy. 😂😂😂😂

Postautor: Gość » 11 lip 2024, o 13:46

Z cyklu "Mamy cię"

Polak o Polaku nigdy nie powie-polaczki.

Postautor: Gość » 11 lip 2024, o 14:02

Z cyklu "Mamy cię"

Francuś przecież ty jesteś polaczek na usługach Wowy i takiemu durniowi i trykowi powie tak i jeszcze dorzuci uj złamany od tyłu walący na klęczkach biedną Zośke.
A teraz istota, czy Polak może powiedzieć, że jest drugim sortem temu, który nie należy do mafii pisowskiej?

Postautor: Gość » 11 lip 2024, o 14:44

Francuś przecież ty jesteś polaczek na usługach Wowy i takiemu durniowi i trykowi powie tak i jeszcze dorzuci uj złamany od tyłu walący na klęczkach biedną Zośke.
A teraz istota, czy Polak może powiedzieć, że jest drugim sortem temu, który nie należy do mafii pisowskiej?
To ty forumowy "walisz od tyłu na klęczkach biedną Zośkę". Twoje projekcje wszystko mówią o tobie. 😁

Postautor: Gość » 11 lip 2024, o 15:22

Z cyklu "Mamy cię"

Gęby zdradzieckie, drugi sort itd idt itd to już można powiedzieć o drugim polaku, bo im to wszystko można

Wróć do „Miasto, mieszkańcy, problemy...”