PUP
Tomaszow słynny na całą Polskę za sprawą targow pracy. Brawo Urząd PUP. Dobrze się dzieje w tomaszowie. Więcej takich inicjatyw. Pokazujemy światu co dobre. Brawo.
co to miało być? to jakaś kpina z bezrobotnych, czy chęć pokazania się.
Warto było iść
To ile etatów dzięki tej imprezie podpisano z bezrobotnymi? Może jakiś przykład?
A ilu bezrobotnych wyraziło chęć podpisania etatu? Może jakiś przykład.To ile etatów dzięki tej imprezie podpisano z bezrobotnymi? Może jakiś przykład?
To sugerujesz, że byli chętni pracodawcy a brakowało bezrobotnymi!?? Daj namiary tych pracodawców.A ilu bezrobotnych wyraziło chęć podpisania etatu? Może jakiś przykład.
Daj namiary tych pracowników co chcieli podjąć pracę.To sugerujesz, że byli chętni pracodawcy a brakowało bezrobotnymi!?? Daj namiary tych pracodawców.
Listy osób poszukujących pracy masz w UP. Nie wiesz tego?Daj namiary tych pracowników co chcieli podjąć pracę.
Listy osób poszukujących pracy masz w UP. Nie wiesz tego?
Oferty pracodawców szukających pracowników, masz w UP. Nie wiesz tego?
Ja to wiem. Pytam więc ile podpisano umow o pracę w wyniku tego hucznego happeningu w ekonomiku? A moze to była tylko promocja polityczna? 😉Oferty pracodawców szukających pracowników, masz w UP. Nie wiesz tego?
A byli chętni do podpisania umow pracownicy, podczas tego hucznego happeningu w ekonomiku?Ja to wiem. Pytam więc ile podpisano umow o pracę w wyniku tego hucznego happeningu w ekonomiku? A moze to była tylko promocja polityczna? 😉
Najlepszy urzad pracy w województwie i jego dyrektor. Koniec i Kropka.A byli chętni do podpisania umow pracownicy, podczas tego hucznego happeningu w ekonomiku?
trzeba przyznać, żart Ci się udał.
Kto jest dyrektorem?Najlepszy urzad pracy w województwie i jego dyrektor. Koniec i Kropka.
szkoda gadać.
Wróć do „Władze samorządowe i polityka lokalna”