Radni Tomaszowa
Kto kandyduje od burmistrza na radnych?
No właśnie też jestem ciekawa. Dziwna cisza
Czekamy na nowe młode osoby .Do młodych należy przyszłość .
se czekaj. aż się zestarzejeszCzekamy na nowe młode osoby .Do młodych należy przyszłość .
Proszę:Kto kandyduje od burmistrza na radnych?
https://wybory.gov.pl/samorzad2024/pl/kandydaci?elections=rada_powiatu®ion=61811
Zarówno w mieście jak i w powiecie, radni ubiegający się o ponowne mandaty, powinni poinformować wyborców co dla nich zrobili i ile razy zabrali głos w słusznych sprawach. Jak się ogląda transmisje z sesji to można zauważyć takich radnych, którzy oprócz głosowania i pobierania diet nie zrobili nic.Tacy karierowicze traktują prace radnego tylko jako dodatkowe zarobkowanie i pokazywanie się na uroczystościach.Mam nadzieję, że głosując ludzie wezmą to pod uwagę .
KWW Samorządowcy to jest PO. Wstyd im chyba iść pod własnym szyldem. No wsyd.
PO to POkemony i szkodniki Polski .Chyba im wstyd być pod swoim szyldem ,zmieniają nazwę.KWW Samorządowcy to jest PO. Wstyd im chyba iść pod własnym szyldem. No wsyd.
Nie interesują mnie partie bo głosuję na ludzi. Najgorsze jest to, że niektórzy zarówno miejscy jak i powiatowi radni nic nie robili,nigdy nie zabrali głosu w słusznej sprawie, brali tylko diety, głosowali jak im kazano, samodzielne myślenie ich bolało a jak coś napisali na facebooku to aż wstyd,że tacy decydują o naszym mieście i powiecie. Takie osoby nadal pchają się na radnych,nie mają wstydu,chodzą po domach jak jehowi i liczą na nasze głosy. Przydałoby się trochę samokrytycyzmu.
Grzegorz Zieliński to członek Platformy Obywatelskiej.
Podaj dalej. To prawda....
Yyyyyyyyyy, to jest straszne.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 podaj dalej, to prawda.Grzegorz Zieliński to członek Platformy Obywatelskiej.
tylko dwoch odwaznych....
przyznaja sie do PO
Zielinski Grzegorz na burmistrza.. i
Cichocki wydziałem na plakacie ze też PO
pozostali sie POchowali na liscie samorzadowców......
przyznaja sie do PO
Zielinski Grzegorz na burmistrza.. i
Cichocki wydziałem na plakacie ze też PO
pozostali sie POchowali na liscie samorzadowców......
A Razem to farbowane lisy PiS-u!!!
A na jakiej podstawie tak twierdzisz?A Razem to farbowane lisy PiS-u!!!
A jest jeszcze Prawicowy Tomaszów.
kto za tym stoi?????
Znam kilku kandydatów ale nie podejrzewam ich o znajomość zagadnień politycznych,mogą oni co najwyżej dzwonkami w kościele podzwonic....albo czym innym ...jeżeli mają w spodniach.
kto za tym stoi?????
Znam kilku kandydatów ale nie podejrzewam ich o znajomość zagadnień politycznych,mogą oni co najwyżej dzwonkami w kościele podzwonic....albo czym innym ...jeżeli mają w spodniach.
Wróć do „Władze samorządowe i polityka lokalna”