Kto Wójtem w Bełżcu?
Czy już są znani kandydaci na wójta w Belżcu? To prawda ze obecny nie startuje bo klopoty ze zdrowiem i swojego człowieka wystawia?
To ponury żart,On by jeszcze niejednego wójta zakasal,zdrowie ma jak młodziak,na zawody jeździ,na pielgrzymce był piechotą, codziennie chodzi po kilkanaście kilometrów,ale to chyba ludzie z Bełżca widzą,to poco te plotki??
O masz. No sam już niewiem czy on jest taki ok może i dla swoich znajomych tak ,no ale najgorszy napewno nie jest .Zawsze może być gorszy

na pielgrzymke to on tylko wychodzi piechota, pozniej go przywoza sluzbwym autem na dni belzca i odwoza. senatorium dziala cuda. ale juz niedlugo pewnie odpocznie trocheTo ponury żart,On by jeszcze niejednego wójta zakasal,zdrowie ma jak młodziak,na zawody jeździ,na pielgrzymce był piechotą, codziennie chodzi po kilkanaście kilometrów,ale to chyba ludzie z Bełżca widzą,to poco te plotki??
ida wybory i zaczyna sie szczucie na wojta (wiadomo przez kogo
) prawda jest taka nie ma i nie bedzie lepszgo od obecnego

Stwierdzenie ze ,, zdrowie ma jak mlodziak " no to wystrzeliles, zanim coś napiszesz to się zastanów bo wiadomo kto to pisał
KOMITET WYBORCZY WYBORCÓW JANUSZA CYWKA Zarejestrowany DZM-6043-112/18
KOMITET WYBORCZY WYBORCÓW NOWOCZESNY BEŁŻEC Zarejestrowany DZM-6043-108/18
KOMITET WYBORCZY WYBORCÓW TWOJA GMINA Zarejestrowany DZM-6043-109/18
https://wybory2018.pkw.gov.pl/pl/delega ... amosciu-ii
KOMITET WYBORCZY WYBORCÓW NOWOCZESNY BEŁŻEC Zarejestrowany DZM-6043-108/18
KOMITET WYBORCZY WYBORCÓW TWOJA GMINA Zarejestrowany DZM-6043-109/18
https://wybory2018.pkw.gov.pl/pl/delega ... amosciu-ii
Masz racje takiego wójta nie było i nie będzie mistrza fałszu i obłudy
Ilu w końcu jest kandydatów pewnych?
Pewny jest tylko obecny wójt i on wygra. Nie MA INNEJ OPCJI.
Nie ma to jak pycha
To nie PYCHA. Proszę wskazać kontrkandydata.
coś w tym jest, co ludzie mówią, bo słyszałem od pewnej osoby wysoko postawionej w PSL, że mają go już dosyć i jeśli wygra w Bełżcu, to jego ostatnia kadencja. Podobno komuś podpadł. Zaraz pewnie wyleje się na mnie wiadro pomyj, że jestem od kogoś i takie tam. Ale piszę, co ludzie mówią "na mieście". bez powodu tak się nie dzieje widocznie.
Wiadomo kim jesteś i powiesz każde świństwo żeby tylko pogrążyć wójta, ale to nieprawda i każdy o tym wie. Wójt jest lubiany i nikt go nie ma dość.
"Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu..." przypomina mi się fragment z filmu "Miś" ;) Panie Wójcie proszę iść spać, bo jutro wstanie Pan z podkrążonymi oczami. No chyba, że to któryś z klakierów z zieloną koniczynką w marynarce tak Pana zachwala na tym forum;) Nasz wójt jest najlepszy i najładniejszy w całym powiecie i ba, nawet w województwie, normalnie, drugiego takiego wspaniałego nie ma nigdzie;) A ci zawistni ludzie, co go obrzucają błotem to nie mają serca. Jak można tak mówić o naszym wójcie;) no normalnie, jakbym widział film Bareji;) ehh, aż się uśmiałem.Chyba to już koniec tej kariery...
Wróć do „Władze samorządowe i polityka lokalna”