Wybory Samorządowe 2019, Gmina Jarczów.
Rodzina na swoim. To sztandarowy program ....
Zgodnie z $4 ust.4 pkt 8 ppkt d uchwały nr 26/2024 Państwowej Komisji Wyborczej z dnia 23 stycznia 2024 r. w sprawie sposobu zgłaszania kandydatów na członków obwodowych komisji wyborczych [...] RODZEŃSTWO KANDYDATA NIE MOŻE ZASIADAĆ W KOMISJI. W przypadku dopuszczenia takiej osoby do komisji,należy to zgłosić do PKW jako naruszenie.Mam pytanie, jeśli startuję do rady powiatu to czy w obwodowej komisji wyborczej w tym samym okregu może zasiadać moja siostra?
Pan kandydat nawet nie podziękował za oddane głosy. A i życzeń już nie składa. A szkoda...
Czekasz na kwiaty czy na buziaki w podzięce?Pan kandydat nawet nie podziękował za oddane głosy. A i życzeń już nie składa. A szkoda...
Wyborcy muszą zrozumieć, że przed wyborami to był rodzaj flirtu: kandydaci milsi, bardziej uprzejmi, piękniejsi, bez worów pod oczami, zmarszczek...Teraz cel osiągnięty, za metą są posady i pieniądze.
Może ktoś się wypowie dlaczego został zwolniony trener Gozdek
Jak tak dalej będzie, to w naszej gminie będą tylko dwie osoby do rządzenia. Najlepiej przejąć i zlikwidować to co zostało zbudowane przez Piotrka. Sport w naszej gmine upadł, teraz można poczytać o Ulhówku.
Brawa dla jednej pani radnej z okolicznych wsi ktora pali w piecu liśćmi z drzew (chociaz Jarek pozwoli) nie zważając na to ze zatrowa innych. Widać jaki daje przykład
Kto nie żyje???Brawa dla jednej pani radnej z okolicznych wsi ktora pali w piecu liśćmi z drzew (chociaz Jarek pozwoli) nie zważając na to ze zatrowa innych. Widać jaki daje przykład
A czy ktoś wspominał że ktoś nie zyje. Ale żeby to pani radnej się czkawka odbiloKto nie żyje???
Jaka tu cisza...A czy ktoś wspominał że ktoś nie zyje. Ale żeby to pani radnej się czkawka odbilo
Panowie burmistrz i sekretarz jakie dobra czynią dla gminy by godnie plan zamiany stołków przy kolejnych wyborach uzyskać? Pensje najwyższe w powiecie naliczone, a jak społeczność? Zadowolona z inwestycji? Jest czym się chwalić? Jakaś oferta kulturalna na lato? Jakieś rozrywki dla dzieci? Młodzieży? GOK piękny, w parku siłownia, plac zabaw... a w powietrzu agonia i zwykła nuda. Czy to tylko czas wysokich pensji i bycia na stanowisku czy coś nas fajnego jeszcze zaskoczy?Nie obchodzi mnie to komu przybywa a komu ubywa.
Chcieliście komuny to ja macie. Towarzysz naczelnik i kolega sekretarz mają się dobrze, a chłopi i proletariat niech na nich pracują, a nie myślą o rozrywkach. Jarczów to chyba jedyna gmina w Polsce zarządzana przez towarzysza z czerwonym rodowodem.
Tak dobrze i dostatnio to w gminie Jarczów jeszcze nie było! Tu się zarabia, tu się żyje, tu się świat zatrzymał
"swiat sie zatrzymał ?" co to znaczy jest dobrze czy źle?Tak dobrze i dostatnio to w gminie Jarczów jeszcze nie było! Tu się zarabia, tu się żyje, tu się świat zatrzymał
Wróć do „Władze samorządowe i polityka lokalna”