Dlaczego nikt z tym nic nie robi ? Policja sobie jezdzi w ta i we fta a handel kwitnie. Patrzac na to zboku wyglada to jak ciche przyzwolenie. No ale cusz tak pefnie musi byc.
prawdziwy z Ciebie detektyw, dobra robota, idz sobie odpal kiepaZ cyklu przygłup na forum![]()
Tak sobie siedzę i piszę o tym co miałam okazję przeżyć w przeciągu ostatnich kilku tygodni dzięki naszym politykom. Mimo iż mam lat 17, do mnie, do tak młodej osoby dociera i dotarło to co wydarzyło się w ciągu kilkunastu ostatnich dni w Polsce. Kilka ostatnich dni spędziłem poza domem i muszę przyznać, że te kilka dni wywarły na mojej młodej osobie niesamowite piętno, jeśli nie odcisk zrobiony grubą stopa polskiej, hamskiej polityki. Wyjeżdzając z naszego miasteczka człowiekowi mocno się oczy otwierają na to, co dzieje się tak naprawdę w kraju. O demokracji, czym jest coś tam nasze papugi paplały w szkole co drugą godzinę ale jak się okazało jest to tylko paplanie. O tym czym jest naprawdę demokracja miałam się okazję dowiedzieć podczas wakacji u mojej kuzynki w Warszawie. To ona mi pokazała co i gdzie się w kraju dzieje, dzięki czemu miałam okazję brać w tym bezpośredni udział.
Teraz jestem znowu na naszym tomaszowskim zadupiu i tak sobie myślę po tym co widziałam
viewtopic.php?f=17&t=119871
Ciekawe czy to taki zwykły przygłup czy brat intelektualista![]()
prawdziwy z Ciebie detektyw, dobra robota, idz sobie odpal kiepaZ cyklu przygłup na forum![]()
Tak sobie siedzę i piszę o tym co miałam okazję przeżyć w przeciągu ostatnich kilku tygodni dzięki naszym politykom. Mimo iż mam lat 17, do mnie, do tak młodej osoby dociera i dotarło to co wydarzyło się w ciągu kilkunastu ostatnich dni w Polsce. Kilka ostatnich dni spędziłem poza domem i muszę przyznać, że te kilka dni wywarły na mojej młodej osobie niesamowite piętno, jeśli nie odcisk zrobiony grubą stopa polskiej, hamskiej polityki. Wyjeżdzając z naszego miasteczka człowiekowi mocno się oczy otwierają na to, co dzieje się tak naprawdę w kraju. O demokracji, czym jest coś tam nasze papugi paplały w szkole co drugą godzinę ale jak się okazało jest to tylko paplanie. O tym czym jest naprawdę demokracja miałam się okazję dowiedzieć podczas wakacji u mojej kuzynki w Warszawie. To ona mi pokazała co i gdzie się w kraju dzieje, dzięki czemu miałam okazję brać w tym bezpośredni udział.
Teraz jestem znowu na naszym tomaszowskim zadupiu i tak sobie myślę po tym co widziałam
viewtopic.php?f=17&t=119871
Ciekawe czy to taki zwykły przygłup czy brat intelektualista![]()
![]()
prawdziwy z Ciebie detektyw, dobra robota, idz sobie odpal kiepa
No widzisz. Przyznałes się bez biciaA możesz wytłumaczyć dlaczego potrafisz założyć temat jako 17 letnia Monia lub teraz jako zona Węgra? Ty dorosły facet? To juz objaw starzenia się czy jakas choroba?
Bylam wraz z mezem na swieta na kilka dni w Tomaszowie. Bylam centralnie w szoku jak zobaczylam jak miasto jest obstawione goscmi zza wschodniej granicy, ktorzy mozolnie probuja wcisnac co drugiemu przechodzacemu fajki watpliwego pochodzenia. Palimy z mezem papierosy i moze to ich tak sciagalo. Moj maz jest Wegrem slabo mowi po polskie i byl niezwykle zdumiony widzac co chwile zaczepiajace go usmiechem kobiety. Oboje stwierdzilismy ze to najlepszy biznes w Tomaszowie.![]()
Dlaczego nikt z tym nic nie robi ? Policja sobie jezdzi w ta i we fta a handel kwitnie. Patrzac na to zboku wyglada to jak ciche przyzwolenie. No ale cusz tak pefnie musi byc.
Twoja stara robi to lepiej :) Jestem zadowolony"...Tak sobie siedzę i piszę o tym co miałam okazję przeżyć w przeciągu ostatnich kilku tygodni dzięki naszym politykom. Mimo iż mam lat 17, do mnie, do tak młodej osoby dociera i dotarło to co wydarzyło się w ciągu kilkunastu ostatnich dni w Polsce. Kilka ostatnich dni spędziłem..."
Ja pdlę ale debilNawet tego nie umie porządnie zrobić
![]()
Wróć do „Władze samorządowe i polityka lokalna”