Nowy kebab w TL kiedy

Odpowiedz


To pytanie jest elementem zabezpieczającym przed automatycznym zamieszczaniem postów.

BBCode włączony
[Img] włączony
[Flash] wyłączony
[URL] wyłączony
Emotikony wyłączone

Przegląd tematu
   

Rozwiń widok Przegląd tematu: Nowy kebab w TL kiedy

Re: Nowy kebab w TL kiedy

Post autor: Gość » 22 sie 2018, o 15:26

Pozew zbiorowy za wrzucanie swojej opini hahahahhahahaha jeszcze nigdy się tak nie śmiałem co za ludzie hahahahahha

Opinia krzywdząca dla firm nie podparta żadnymi dowodami może być jak najbardziej zaskarżana do sądu.Innymi słowy jest to działanie na szkodę firmy(najczęściej finansową) i narażanie na utratę dobrego imienia co jak najbardziej jest karalne jeżeli osoba która oczernia taką firmę nie ma na to co mówi dowodu.Śmiej się dalej ale wystarczyło by trochę poczytać o tym w necie żeby wiedzieć że tak jest.Przykładem może tu być głośna sprawa pomówienia Jurka Owsiaka przez internautę o nicku Matka_Kurka.A ile jeszcze spraw o których nawet nie wiemy bo mają tylko wydźwięk lokalny...
Jak widać między opinią a pomówieniem jest cienka granica

Re: Nowy kebab w TL kiedy

Post autor: dzumandz » 21 sie 2018, o 16:11

Pozew zbiorowy za wrzucanie swojej opini hahahahhahahaha jeszcze nigdy się tak nie śmiałem co za ludzie hahahahahha

Re: Nowy kebab w TL kiedy

Post autor: Gość » 8 gru 2017, o 12:32

Duzo ale sił brak.
a może po prostu rura zmiękła?

Re: Nowy kebab w TL kiedy

Post autor: Tak » 8 gru 2017, o 12:17

Duzo ale sił brak.

Re: Nowy kebab w TL kiedy

Post autor: Gość » 8 gru 2017, o 11:46



Oj kolego ty nic nie rozumiesz :lol:
Ad1: możesz pisać na każdy temat ale podając umiejscowienie restauracji o których piszesz i pierwsze litery ich nazw krecisz sobie bata,w pozwie zbiorowym już byś inaczej tłumaczył to ,,forum dyskusyjne,, gdyż podałeś miejsce pracy tych firm wrzucając je do jednego wora i negując sposób ich pracy bez żadnego dowodu.A z tego co mi wiadomo każdy może zgłosić pozew gdy coś mu nie pasuje i może czuć się urażony
AD2: nie chodzi o opinie a podejście do życia i płakanie jakie to wszystko w okół bleee gdy ja jestem tak wspaniały(tyczy się maruderów)
AD3: nie straszę,po prostu wiem coś o tym bo sam walczyłem z oszczerstwami i sprawę wygrałem.Forum posiada historie i jeżeli poczują sie restauratorzy pokrzywdzeni mogą różnie reagować.Poczytaj troszke o znieważaniu,podwazaniu dobrego imienia-to cienka linia
AD4: mentalność?Wasza to typowy polaczek by komuś nabrudzić w biznesie bo ma lepiej niż wy.Na forum oczerniasz ale dalej chodzisz do restauracji.Mi jak nie smakuje nie idę tam więcej i nie mam z tym problemu ale to nie znaczy że muszę wylewać frustracje na forum

Coś jeszcze nie zrozumiałe?
Pozew zbiorowy to minimum 10 osób i samo to już pokazuje że nie wiesz co piszesz.
każdy z osobna musiałby udowodnić zmniejszone obroty itp itd od momentu publikacji posta czyli prawdziwe szkody a nie urażone uczucia.
Poczytaj w internecie recenzje i opinie na temat setek restauracji wymienionych z nazwy, lokalizacji a czasem i właściciela w tym te niepochlebne i zapoznaj się z odpowiedziami restauratorów. Ja nie napotkałem jeszcze takiego grożącego pozwami.
pozew złożyć zawsze można tylko nie zapominaj o kosztach sądowych, ale to twoja sprawa gdzie wyrzucisz pieniądze
W najlepszym przypadku dla restauratora sąd wyrokiem nakaże mi przeproszenie za moją opinie.

Może jak przeczytasz to co napisałem kilka razy zrozumiesz że to są dobre porady, które myślący logicznie człowiek wziął by pod uwage a nie z marszu traktował je jako atak i przystępował do obrony.
Wszystko ładnie pięknie opisałeś ale patrz na to:

1.Spadek obrotów? No problem.
Jeżeli za bardzo zajdziesz za skórę restauratorom oni sobie z tym poradzą.Wystarczy że na tydzien każdy z nich zamknie lokal automatycznie obroty spadną a zamknięcie będą tłumaczyć szkodliwymi postami z forum i brakiem klientów :lol:
2.Ilość 10 osób? też nie problem w Tomaszowie jest około 20 różnego typu gastronomi 8)
3. Istnieje możliwość normalnego pozwu ja tylko zasugerowałem zbiorowy bo temat forum tyczył sie wszystkich tomaszowskich restauracji :lol:
4. Z resztą nie mnie to tłumaczyć gdyż ostatecznie nie do mnie ta sprawa gdyż chciałem pokazać jaka to musi być frustracja z ,,waszej,, strony żeby aż tak się udzielać na tym forum a wystarczyło by tylko przestać chodzić do restauracji
5. Nie mniej jeżeli sąd by uznał szkodę koszta ponosi osoba uznana za winną.Posądzenie o utratę dobrego imienia/wizerunku jest częste wśród osób znanych ale i tez miejscowych działaczy,biznesmenów,handlowców którym de facto są właściciele restauracji.

Artykuł 23 Kodeksu cywilnego określa, iż „dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska, pozostają pod ochroną prawa cywilnego niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach”.

Z kolei zgodnie z art. 24:

§ 1. „Ten, czyje dobro osobiste zostaje zagrożone cudzym działaniem, może żądać zaniechania tego działania, chyba że nie jest ono bezprawne. W razie dokonanego naruszenia może on także żądać, ażeby osoba, która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w szczególności ażeby złożyła oświadczenie odpowiedniej treści i w odpowiedniej formie. Na zasadach przewidzianych w kodeksie może on również żądać zadośćuczynienia pieniężnego lub zapłaty odpowiedniej sumy pieniężnej na wskazany cel społeczny.

§ 2. Jeżeli wskutek naruszenia dobra osobistego została wyrządzona szkoda majątkowa, poszkodowany może żądać jej naprawienia na zasadach ogólnych.

§ 3. Przepisy powyższe nie uchybiają uprawnieniom przewidzianym w innych przepisach, w szczególności w prawie autorskim oraz w prawie wynalazczym”.



Coś jeszcze?

Re: Nowy kebab w TL kiedy

Post autor: smaku » 8 gru 2017, o 11:13

Gratuluje podejścia panu wyżej ale :
1. to jest forum dyskusyjne (wygoogluj sobie znaczenie tego słowa) więc poruszać mogę każdy temat na jaki mam ochotę (z pewnymi wyjątkami ale nie czas na nie), nie tobie decydować o tym kto, co, i kiedy napisze.
2. Twoja opinia nie jest lepsza od mojej tylko dlatego że jest twoja.
3. Poczytaj o prawie zanim zaczniesz się wypowiadać i straszyć pozwami bo akurat przy tym akapicie uśmiałem się wybitnie.
4. Mentalność "jak nie smakuje to nie żryj i siedź cicho" trochę trąci myszką gierkową.
Oj kolego ty nic nie rozumiesz :lol:
Ad1: możesz pisać na każdy temat ale podając umiejscowienie restauracji o których piszesz i pierwsze litery ich nazw krecisz sobie bata,w pozwie zbiorowym już byś inaczej tłumaczył to ,,forum dyskusyjne,, gdyż podałeś miejsce pracy tych firm wrzucając je do jednego wora i negując sposób ich pracy bez żadnego dowodu.A z tego co mi wiadomo każdy może zgłosić pozew gdy coś mu nie pasuje i może czuć się urażony
AD2: nie chodzi o opinie a podejście do życia i płakanie jakie to wszystko w okół bleee gdy ja jestem tak wspaniały(tyczy się maruderów)
AD3: nie straszę,po prostu wiem coś o tym bo sam walczyłem z oszczerstwami i sprawę wygrałem.Forum posiada historie i jeżeli poczują sie restauratorzy pokrzywdzeni mogą różnie reagować.Poczytaj troszke o znieważaniu,podwazaniu dobrego imienia-to cienka linia
AD4: mentalność?Wasza to typowy polaczek by komuś nabrudzić w biznesie bo ma lepiej niż wy.Na forum oczerniasz ale dalej chodzisz do restauracji.Mi jak nie smakuje nie idę tam więcej i nie mam z tym problemu ale to nie znaczy że muszę wylewać frustracje na forum

Coś jeszcze nie zrozumiałe?
Pozew zbiorowy to minimum 10 osób i samo to już pokazuje że nie wiesz co piszesz.
każdy z osobna musiałby udowodnić zmniejszone obroty itp itd od momentu publikacji posta czyli prawdziwe szkody a nie urażone uczucia.
Poczytaj w internecie recenzje i opinie na temat setek restauracji wymienionych z nazwy, lokalizacji a czasem i właściciela w tym te niepochlebne i zapoznaj się z odpowiedziami restauratorów. Ja nie napotkałem jeszcze takiego grożącego pozwami.
pozew złożyć zawsze można tylko nie zapominaj o kosztach sądowych, ale to twoja sprawa gdzie wyrzucisz pieniądze
W najlepszym przypadku dla restauratora sąd wyrokiem nakaże mi przeproszenie za moją opinie.

Może jak przeczytasz to co napisałem kilka razy zrozumiesz że to są dobre porady, które myślący logicznie człowiek wziął by pod uwage a nie z marszu traktował je jako atak i przystępował do obrony.

Re: Nowy kebab w TL kiedy

Post autor: Gość » 8 gru 2017, o 11:08

Jest parę miejsc o których mógłbym napisać sporo dobrego w tym o powiązanej z jedną z "oczernionych niesłusznie" ale zaraz posypało by się "XXXXXX (tu wstaw imię właściciela) nie rób sobie reklamy na forum" itp.
Nie jestem właścicielem żadnej firmy restauracyjnej w Tomaszowie Lubelskim.Wiesz dlaczego tak reaguje?Już pisałem wyżej, walczyłem z oczernianiem w swojej sprawie którą wygrałem mając dowody na oszczerstwa i po prostu gdy widzę takie puste gadanie,szukanie dziury w całym przy tym oskarżanie kogoś niemając na to fizycznego dowodu razi po oczach(tłumy w barach w weekendy przecza temu co piszesz).Jak masz aluzje co do działania restauracji w Tomaszowie idź do rzecznika praw konsumenta z dowodem w postaci zdj dań jakie serwują,zdj z kuchni i wytocz proces jeżeli aż tak Cie to boli jak robią restauracje klientów w ...uja.to jedyna słuszna i prawna droga do tego by coś się zmieniło jeżeli jest aż tak źle Twoim zdaniem.A jeżeli chcesz tylko obrobić d..pę restauratorom to licz się z konsekwencjami które mogą nastąpić nawet po paru miesiącach od napisania tych postów.Jak już pisałem trzeba podchodzić z dystansem,nie smakuje nie chodź,rób sobie sam w domu będziesz pewny tego co jesz.A pisać bo pisać i wymyślać co chwile nowe ,,ale,, kręcisz sobie bat... który może kiedyś wystrzelić.Nie rozumiem jednego jak można tak płakać na forum że jest tak źle,że jedzenie złe,że ceny niewspółmierne do jakości dania,że sosy zwykłe a w sobotę pójść ze znajomymi jak gdyby nigdy nic zajadać się pizzą i dobrze się bawić.Dwulicowość się odzywa

Rada na przyszłość nie chodź tam gdzie ci nie pasuje a wszyscy będą zadowoleni :lol:

Re: Nowy kebab w TL kiedy

Post autor: smaku » 8 gru 2017, o 10:50

Jest parę miejsc o których mógłbym napisać sporo dobrego w tym o powiązanej z jedną z "oczernionych niesłusznie" ale zaraz posypało by się "XXXXXX (tu wstaw imię właściciela) nie rób sobie reklamy na forum" itp.

Re: Nowy kebab w TL kiedy

Post autor: Gość » 8 gru 2017, o 10:46

Kurcze dokładnie tak oczekuje/my od restauratorów więcej gdyż koszt zrobienia w domu porcji makaronu z gotowym sosem i mrożonkami to 4-7 pln a w restauracji za to samo mam z uśmiechem dać 18 pln + napiwek ? Każdy chce zarobić i to rozumiem doskonale ale może najpierw warto się zastanowić czy to co wydajemy jest warte swojej ceny.
Jak nie warte to po co chodzisz?Nie rozumiem was.... Chodzicie po restauracjach,nie smakuje wam ale płacicie a po powrocie piszecie na forum?Pozamienialiście się z ch..mi za głowy czy jak?Jedna prosta zasada.... drogo,nie smakuje-NIE IDE i problem z głowy.Ale nie trzeba trzeba nawalić kilkadziesiąt stron w necie jakie to jedzenie nie dobre,drogie,za co płaci kucharzowi właściciel itd.

Re: Nowy kebab w TL kiedy

Post autor: Gość » 8 gru 2017, o 10:40

Gratuluje podejścia panu wyżej ale :
1. to jest forum dyskusyjne (wygoogluj sobie znaczenie tego słowa) więc poruszać mogę każdy temat na jaki mam ochotę (z pewnymi wyjątkami ale nie czas na nie), nie tobie decydować o tym kto, co, i kiedy napisze.
2. Twoja opinia nie jest lepsza od mojej tylko dlatego że jest twoja.
3. Poczytaj o prawie zanim zaczniesz się wypowiadać i straszyć pozwami bo akurat przy tym akapicie uśmiałem się wybitnie.
4. Mentalność "jak nie smakuje to nie żryj i siedź cicho" trochę trąci myszką gierkową.
Oj kolego ty nic nie rozumiesz :lol:
Ad1: możesz pisać na każdy temat ale podając umiejscowienie restauracji o których piszesz i pierwsze litery ich nazw krecisz sobie bata,w pozwie zbiorowym już byś inaczej tłumaczył to ,,forum dyskusyjne,, gdyż podałeś miejsce pracy tych firm wrzucając je do jednego wora i negując sposób ich pracy bez żadnego dowodu.A z tego co mi wiadomo każdy może zgłosić pozew gdy coś mu nie pasuje i może czuć się urażony
AD2: nie chodzi o opinie a podejście do życia i płakanie jakie to wszystko w okół bleee gdy ja jestem tak wspaniały(tyczy się maruderów)
AD3: nie straszę,po prostu wiem coś o tym bo sam walczyłem z oszczerstwami i sprawę wygrałem.Forum posiada historie i jeżeli poczują sie restauratorzy pokrzywdzeni mogą różnie reagować.Poczytaj troszke o znieważaniu,podwazaniu dobrego imienia-to cienka linia
AD4: mentalność?Wasza to typowy polaczek by komuś nabrudzić w biznesie bo ma lepiej niż wy.Na forum oczerniasz ale dalej chodzisz do restauracji.Mi jak nie smakuje nie idę tam więcej i nie mam z tym problemu ale to nie znaczy że muszę wylewać frustracje na forum

Coś jeszcze nie zrozumiałe?

Re: Nowy kebab w TL kiedy

Post autor: kurde » 8 gru 2017, o 10:32

Kurcze dokładnie tak oczekuje/my od restauratorów więcej gdyż koszt zrobienia w domu porcji makaronu z gotowym sosem i mrożonkami to 4-7 pln a w restauracji za to samo mam z uśmiechem dać 18 pln + napiwek ? Każdy chce zarobić i to rozumiem doskonale ale może najpierw warto się zastanowić czy to co wydajemy jest warte swojej ceny.

Re: Nowy kebab w TL kiedy

Post autor: Gość » 8 gru 2017, o 10:26

I naprawdę nie widzisz nic złego w podawaniu gotowego kupnego sosu ze słoika w restauracji ? (nie mówie o musztardzie czy coś ale o sosie stanowiącym podstawę dania) kurcze, frytki z mrożonki, sos ze słoiczka, warzywa z mrożonki, na miejscu właściciela zastanawiałbym się za co płace kucharzowi, za gotowanie czy kompletowanie potrawy z gotowych składników kupnych.
Ale to jest chyba sprawa właściciela za co płaci kurzowi? czyż nie?Kucharz nawet jak by tylko stał bo ludzi by nie było ma płacone za godziny wiec nic nam do tego.Co do sosów... w domu robisz sosy sosy do sałatek,czy inne sama lub sam?Coś wydaje mi się że nie.Nie kupujesz mrożonek?Zup jarzynowch,warzyw na patelnie?Widzę że na siłę chcecie pokazać jakie to zło w restauracjach drzemie robiąc w domu zupełnie coś innego niż oczekujecie od restauratorów. Trochę więcej dystansu.A jak nie pasuje to sobie robić samemu i jaśnie Państwo się nie zatruje :lol: :lol:

PS: Jak w gotowym daniu rozpoznać czy warzywo było mrożone?Bo ja robiąc obiady w domu i z mrożonych warzyw(jakieś makarony zapiekane z warzywami) i świeżych nigdy nie czułem różnicy nawet gdy takie dania przyrządzała żona gdy ja byłem w pracy.

Re: Nowy kebab w TL kiedy

Post autor: kurde » 8 gru 2017, o 10:13

I naprawdę nie widzisz nic złego w podawaniu gotowego kupnego sosu ze słoika w restauracji ? (nie mówie o musztardzie czy coś ale o sosie stanowiącym podstawę dania) kurcze, frytki z mrożonki, sos ze słoiczka, warzywa z mrożonki, na miejscu właściciela zastanawiałbym się za co płace kucharzowi, za gotowanie czy kompletowanie potrawy z gotowych składników kupnych.

Re: Nowy kebab w TL kiedy

Post autor: smaku » 8 gru 2017, o 10:07

Gratuluje podejścia panu wyżej ale :
1. to jest forum dyskusyjne (wygoogluj sobie znaczenie tego słowa) więc poruszać mogę każdy temat na jaki mam ochotę (z pewnymi wyjątkami ale nie czas na nie), nie tobie decydować o tym kto, co, i kiedy napisze.
2. Twoja opinia nie jest lepsza od mojej tylko dlatego że jest twoja.
3. Poczytaj o prawie zanim zaczniesz się wypowiadać i straszyć pozwami bo akurat przy tym akapicie uśmiałem się wybitnie.
4. Mentalność "jak nie smakuje to nie żryj i siedź cicho" trochę trąci myszką gierkową.

Re: Nowy kebab w TL kiedy

Post autor: Gość » 8 gru 2017, o 09:48

Oj ludzie ludzie.... wiadomo nie zawsze może być idealnie co do smaku czy przyrządzania potraw,wystarczy że kucharz się zmieni na kuchni i zmieni się smak potraw czy ich sposób przygotowania(ale i tak każdemu będzie smakować inaczej).A co do kombinowania z daniami,to występuje u 80% knajp,restauracji w Polsce!Zamienianie składników,dodanie nowych by zrobić inną potrawę często jest praktykowane tak by zminimalizować koszta.Przy mniejszych obrotach restaurator nie może tracić wyrzucając produkty bo ludzie chcą mieć świeże cały czas,nie mrożone i odgotowywane.Sam nieraz w domu coś mrożę czy to pyzy,pierogi itp. i jakoś potem mi smakują!Jak by tak nie smakowało to bym tak nie robił!Nie mniej jednak zdarzają się restauracje gdzie świeżość i dobry półprodukt to podstawa dania tylko wtedy danie nie kosztuje 15-20zł a często ponad 20 a nawet i 40zł gdyż zmarnowane produkty(nadpoczęte w połowie) nie wykorzystane w daniu często są wyrzucane bo po paru godzinach tracą swoją świeżość.Gadać sobie można na ten temat godzinami ale jak sobie sam nie zrobisz to nie wiesz co jesz nawet w drogich restauracjach.Często też jest tak że higiena przyrządzania dań nie idzie w parze z jakością samego dania (syf w kuchni,niedbałość o higienę pracowników po wyjściu z WC)więc idąc waszym tokiem ,,marudzenia,, warto siedzieć w domu i samemu robić sobie dania jakie się chce wykorzystując ,,najlepsze produkty.Ja tu widzę że czepiać się uwielbiacie bo jest na kim się wyżyć,dajecie się ponieść swojej frustracji bo przecież na forum tak łatwo komuś d...ę obsmarować wymyślając różne sytuację których nikt nie może być pewien czy są prawdziwe,czy w ogóle wystąpiły.Skoro dotychczas nie było nigdy podobnych tematów że w tej czy w tej restauracji dania są przyrządzane w taki a nie inny sposób to jakim cudem nagle jedna osoba opisuje wszystkie jednym tchem jak by co najmniej siedziała w kuchni i widziała jak są te dania przygotowywane dla klienta?Tomaszowska Gessler czy jaki ch..uj? :lol: Patrze na to obiektywnie pod kontem moich odczuć,rodziny i znajomych którzy zazwyczaj nic nie mówią że dania w restauracjach tomaszowskich są jakieś blee... Fakt zdarzyła się pizza przypalona,coś nie doprawione,czy przesolone ale wtedy można poprosić o wymianę dania.Czepialstwo na forum to moim zdaniem szczyt głupoty i bezmyślności... a dla czego?A dla tego że jeżeli coś mi nie pasuje(a często tak w życiu bywa) nie włażę tu na forum i nie opisuje tego czy owego bo to nie ma sensu,to pokazuje frustracje człowieka a i jego podejście do życia,jakim to się jest człowiekiem smarując komuś tyłek zamiast wyjaśnić sprawę na miejscu.Tomaszowskie restauracje jakoś się trzymają więc mają klientów na te ,,fuj dania,, które tu tak ładnie ktoś opisuje.Restauracje bronią się samym swoim istnieniem na rynku,a to że ktoś wymyśla a chociaż i nawet opisał prawdziwą sytuacje na forum nie oznacza że wszystkie dania wypuszczane przez restauratorów są beznadziejne bo inaczej nie mieli by ludzi i przestali by istnieć.Tak że krytyka taka jest bezzasadna a jeżeli komuś naprawdę nie pasują restauracje niech nie chodzi i po problemie bo i sam się nie będzie wkurzać a i restaurator nie będzie użerać się z ,,debilem,, pseudo znawcą smaku(bo takich już widywałem będąc świadkiem kłótni w restauracjach-nie tomaszowskich) któremu wydaję się że danie zostało źle przygotowane.Do wszystkiego trzeba podejść z dystansem a nie od razu wypisywać na forum gdyż wystarczy że zbiorą się restauratorzy z Tomaszowa zgłoszą zbiorowy pozew o bezzasadne szkalowanie i utratę dobrego imienia na które pracowali kupę lat to wtedy się odechce pisania głupot bez dowodów na forum.Bo nie każde informacje zamieszczane w necie mogą być prawdziwe a ludzie wieżą i wtedy jest buba gdy zapuka policja i zabierze na komendę w sprawie wyjaśnienia i przedstawienia dowodów w sprawie praktyk w restauracjach a wtedy będzie prośba ,,dogadajmy się,, a uwierzcie że restauratorów stać na procesy,a dodatkowa kasa za pomówienie może się przydać.Tak że z dystansem pisać na tym forum i zacznijcie myśleć.Bo jak czytam co tu ludzie piszą to za głowę się łapie jak bardzo ludzie nie radzą sobie z życiem i muszą pisać o byle pierdole na forum bo inaczej sobie z problemem nie mogą poradzić lub muszą sobie podnieść swoje EGO jadąc po kimś samemu myśląc że są anonimowi.

PS: Kolego od sosu z postu wyżej.Co w tym dziwnego że masz sos taki sam w lodówce?Czego oczekiwałeś?Sosu z płatkami złota? W domu zapewne też masz ser czy pieczarki i tez się dziwisz że na pizzy masz ser lub pieczarki? Żałosny to Ty jesteś.Jak CI nie pasuje sos zawsze możesz sobie dokupić inny nikt Ci przecież nie broni,nawet gów..em sobie możesz pizze wysmarować :lol: Ja w domu mam ostre przyprawy i sosy(z zagranicy) których nie mają tutejsze restauracje i zawsze sobie jeszcze po swojemu ,,dosmaczam,, pizze bo nie maja tego co lubię bo to jest za ostre jak na Tomaszów a dla mnie jednego nie będą kupować takich wynalazków i nie pisze o tym na forum.Żałosny jesteś ty gdyż od tylu lat nikt nie czepiał się że sos do pizzy jest taki sam jak w domu.Niedługo będziesz pisał że wyraz twarzy dostawcy Ci się nie podoba.Współczuje tutejszym restauratorom takich klientów jak ty

Klient Tomaszowskich Restauracji

Na górę